divendres, 29 d’abril del 2011

L'exmadridista Buyo: 'Le llamo José Guardiola porque estamos en España'


Contador web

Pep Guardiola;un senyor que quasi mai s'ha ficat amb tots aquests temes,un entrenador al qual el fútbol mundial li deu molt,un senyor reconegut i admirat per tot el món esportiu,capaç de fer lo impossible fins ara a la lliga Espanyola,reconegut per tots per al seu saber estar davant les cameres,per el seu respecte i professionalitat,no s'ha pogut escapar dels atacs forasters,es veu que a partir d'ara podem anomenar el president del govern Pep Lluís Sabater...

Cada vegada estic més convençut que hi ha més gent a Espanya que dessitja l'independència que a les terres de parla catalana,com a identitat pròpia no ens volen,això ja ho sabiem nosaltres,ara ho començen a afirmar ells sense manies perquè almanco ja no venen la moto de que Espanya és la suma de tots.

Sa Destral


L'exporter del Reial Madrid, Paco Buyo, s'ha referit en una tertúlia a Radio Marca a l'entrenador del Barça com a 'José Guardiola'. Buyo justifica aquest canvi de nom perquè 'estamos en España'.

Paco Buyo ha decidit canviar el nom de l’entrenador del Barça, Pep Guardiola, i s’ha referit a ell com a José Guardiola. En una tertúlia a Radio Marca que ha recollit el programa El Món a RAC1, l’exporter del Reial Madrid la dècada dels 90 ha justificat el canvi de nom amb l’argument que ‘estamos en España’.

“El miércoles en la final de Copa, en 120 minutos, Mourinho, tácticamente, le dio una soberana lección al señor José Guardiola. Y le llamo José porque estamos en España”, ha argumentat Buyo.

D’altra banda, en un article al seu bloc Federico Jiménez Losantos s’ha referit als culés com a ''tramposos,separatistes i victimistes''.

www.cronica.cat



Un ex-porter del Real Mandril,un tal Buyo que no sé qui és, ha decidit dir-li a Josep Guardiola, José Guardiola perquè, diu, som a Espanya. Cal ser ruc. Aquest fenomen no deu saber que els únics noms que es tradueixen són els de la reialesa o els papes.

Clar que potser ha decidir que Guardiola és rei. No està malament en un espanyol del Real Madrid.

www.deumil.cat


TRADUCTOR / TRANSLATOR / ÜBERSETZER


La repoblació de les platges és una barrera contra les invasions