dimecres, 6 d’abril del 2011

Boicot a Lluís Llach per defensar TV3 a València


Recordam qui governa al País Valencià?com no,el partit de la gavina,la mateixa línea que aquí,intentant trepitjar sempre la llengua d'Andalússia,Extremadura,les Castelles,la Rioja,Aragó,Múrcia i demés països de l'antic ''donde no se ponia el sol'',els quals els eliminaren les seves pròpies imposant després l'espanyola,mira! Just com volen fer aquests mateixos en ple segle XXI.

Una pregunta que m'ha vengut, per què Cortés o Torquemada no tengueren una Rosa Rodriguez(UPyD)un Herrera(C's) o un Bauza(PP) per parlar de bilingüisme?
Sa Destral

Acció Cultural del País Valencià ha denunciat que l'Ajuntament de València està posant moltes traves per tal que Lluís Llach pugui actuar a la ciutat el proper 16 d'abril, en motiu de la manifestació convocada per reclamar TV3 al País Valencià.


Segons el coordinador de l'ACPV, Toni Gisbert, l'Ajuntament de València està dificultant donar els permisos necessaris per tal que Lluís Llach pugui actuar, a ple carrer, el 16 d'abril. Tot i que no han volgut concretar quins són els impediments exactes que els posen, Gisbert ha dit que "per tota ciutat amb un mínim de sensibilitat cultural seria un honor el retorn als escenaris de Lluís Llach".

La manifestació, que canvia el seu recorregut tradicional, començarà a les Torres de Quart i tindrà com a lema "Sí a TV3! Sí a la llengua! Sí a la transparència!". Per la seva banda, Lluís Llach no ha volgut revelar el repertori del seu concert, i ha volgut aclarir que el fet que ell actui a València no significa ni molt menys un retorn als escenaris.

Acció Cultural ha recordat com recentment actes d'entitats com Escola Valenciana o la Plataforma en defensa de l'ensenyament públic han tingut dificultats per realitzar-se, o com el concert d'Obrint Pas i La Gossa Sorda del passat dissabte també va estar a punt de no celebrar-se a causa dels problemes posats per les autoritats valencianes.


www.cronica.cat
Contador web

TRADUCTOR / TRANSLATOR / ÜBERSETZER


La repoblació de les platges és una barrera contra les invasions