dilluns, 11 d’abril del 2011

HEREU TRAÏDOR,NOMÉS T'HA FALTAT LA PORRA,I JA TORNEN ELS GRISOS

Es veu que a Jordi Hereu,batle de Barcelona per el PSOE,li ha fet molta de ràbia que a les consulta d'ahir es traguessin més vots amb el ''SI'' a favor de l'independència,que vots tragué ell mateix per poder ser batle de Barcelona.

Avui al Parc de la Ciutadella de Barcelona varis diputats de Solidaritat Catalana feien una plantada-acampada amb gent del carrer durant 48 hores,amb el missatge de donar suport a la llei d'independència.

L'acampada(o l'estada a aquest lloc públic)ha estat interrompuda per la Guàrdia Urbana,que ha començat a treure la gent(demà en sabrem les maneres),a tots menys als ferms diputats de SI, López-Tena, Bertran i l'Strubell,que han demostrat que no són el tòpic de polític d'avui en dia,posant-se al costat de la gent del carrer,pel que es sap fins el moment han estat els únics tres que la policia no ha pogut intervenir per els seves condicions polítiques.

Però com bé sabem tots,aquesta fotografia també passarà a la història com una anècdota d'uns dies marcats per les mobilitzacions civils i on alguns polítics han sabut posar-se a l'altura de les circumstàncies.Tot sigui per el nostre poble!

Sa Destral

TRADUCTOR / TRANSLATOR / ÜBERSETZER


La repoblació de les platges és una barrera contra les invasions