dimecres, 31 de desembre del 2008

El neofalangista Piña Valls i els fatxes forasters de 'Ciudadanos' se caguen en el rei Jaume I

Cada any passa igual! Els fatxes forasters no poden veure ni en pintura el Rei Jaume I i cada 31 de desembre escampen els seus vòmits pestilents i la seva diarrea mental en contra de la festa de l'Estandart. Un any és en Gasparín Sabater, un altre Planas Bennassar, un altre en Piña Homs, Juan Llano, el Círculo de son Banya, etc. I bé, enguany li ha tocat el torn al neofalangista del PP, Piña Valls, i a la confraria de forasterum que s'autoanomena "Ciudadanos".
I al fons de tot, es pot saber què és el que emprenya tant de la figura de Jaume I als colonitzadors espanyolistes? Idò, el que els emprenya més és que fou un rei victoriós? Això és el que els treu de polleguera i no altra cosa. Els emprenya fora mida que els mallorquins celebrem una victòria. I això no ho poden consentir de cap de les maneres perquè ens volen definitivament vençuts i exterminats. I és clar, si en vam sortir victoriosos l'any 1229, als invasors forasters els lleva la son que també tornem sortir victoriosos contra la dominació espanyola.
Aquest és el bessó de la qüestió i la raó profunda de tant malestar i de tant vòmit contra el rei en Jaume I. Dit això, cal afegir que tots els atacs contra la Diada nacional del 31 de desembre per part del cabrum foraster i espanyolista es basa en la manipulació de la història ja que silencien que, per exemple, l'any 707 Mallorca i Menorca fou saquejada per part de contingents musulmans dirigts per Abd Allah ibn Musa, fill del governador d'Ifriguya. O que l'any 848-849, Balears va patir una expedició de càstig per l'emir de Còrdova, Abd al-Rahman II. O què el 902-903 Balears fou conquistada per les armes en temps de 'emir cordovès, Abd Allah. I aixo per no recordar que el 985 Almansor va saquejar Barcelona o que durant la dominació àrab de Mallorca (902-1229) hi va haver diferents guerres i ocupacions per part dels almoràvits i almohades, etc.
Això per un cantó, perquè per l'altre és ben curiós constatar com els mateixos malanats forasters de "Ciudadanos" i els seus col.laboracionistes neofalangistes com Piña Valls que tracten de "genocida" el rei en Jaume I per haver derrotat els invasors àrabs que entre els anys 711 i 732, és a dir, des de la batalla de Guadalete fins a la batalla de Poitiers, van conquistar per la força de les armes gairebé tota la península ibèrica i van arribar fins a prop de París; en canvi, aquests mateixos escarabats botetxos forasters van ben alerta a no tractar de "genocides" els reis espanyols -estam pensant en Alfonso IV, Fernando III "el Santo" o Isabel "la católica", per exemple- que van reconquistar Toledo, Andalusia o Granada als àrabs.
P.S. Si nosaltres estàssim dins la pell de l'escriptor Pere Morey estaríem ben preocupats de veure com, una vegada més, alguns dels seus gestos, les seves "ironies" o "genialitats" al final poden ésser fàcilment manipulats i malinterpretats per part dels colonitzadors esanyols i els seus "cipayos" com Piña Valls.
Reproduït de www.elmundo.esPlaza Abu Yahya
30 de diciembre de 2008.- Ciudadanos-Partido de la Ciudadanía (deberían abreviar el nombre) ha convocado esta tarde en la plaza Abu Yahya de Palma una fiesta alternativa a la fiesta del Estandarte. A esta joven formación política le parece que no hay que celebrar la conquista catalanoaragonesa de Mallorca por Jaime I. Que esta fiesta será tradicional, pero no está a la altura de los tiempos. El escritor Pere Morey, hace años, hizo un pregón del Estandarte disfrazado de moro y protestando en el mismo sentido. Los conquistadores de quienes algunos mallorquines de hoy descienden, arrasaron una Mallorca tan histórica y tan mallorquina como la que algunos paisanos, autonombrados depositarios de nuestras esencias, se empeñan en reivindicar como la auténtica.
Lo que nos toca en este siglo, la verdad, es dejarnos de esencias, purezas de sangre y títulos de denominación de origen. Nadie sensato puede querer que le pongan una etiqueta, una chapa o le sellen a hierro candente en la piel una marca que certifique su calidad de mallorquín o balear en general. Ciudadanos dice sin titubeos que lo de Jaime I fue un genocidio, que no es como para andar ahora homenajeándolo. Pero claro, es un símbolo, es una excusa, es la justificación de la imposición de un modelo cultural que ciertos políticos y ciertas sectas sienten como único posible: todos cristianos, todos xenófobos y todos catalanoparlantes. Y al que no le guste, cuchillo.
El único modelo de sociedad posible hoy es el modelo sin modelo. El de la libertad dentro de la lógica. El de la garantía del uso de la lengua que cada cual quiera en el marco de la cultura real que nos envuelve. Ciudadanos está en el buen camino, el que las islas reales quieren. El camino de no confundir churras con merinas, religión con cultura, progresismo con nacionalismo, protección con imposición.
Deberíamos ser maduros para ver con distanciamiento nuestro ombligo y relativizar cualquier “verdad eterna”. Ciudadanos cree, supongo, en el derecho de cualquier mallorquín a sentirse catalán, castellano, italiano, chino, búlgaro o camerunés. Y lamenta la lata que dan quienes se desviven por conseguir unas Baleares tan anacrónicas y replegadas en una discutible idiosincrasia como la que propugnan los independentistas que cada año, en esta fiesta, se dejan los pulgares dándole al mechero para quemar banderas.

TRADUCTOR / TRANSLATOR / ÜBERSETZER


La repoblació de les platges és una barrera contra les invasions