dimarts, 25 d’agost del 2009

SOCIETAT MULTICULTURAL


Després dels fets ocorreguts a la barriada de Ciutat Son Gotleu,se va penjar un enllaç de la noticia des de la web de www.dbalears.cat , en aquesta noticia durant aquests darrers dies s'ha encès un debat sobre un tema que ja pareixia bastant apagat i un punt de vista allunyat de '' l'independentista revolucionari o d'esquerres '' que ha vegades sembla que cerca més la defensa del forà que l'autòcton. Crec que caldria prestar atenció a segons quines opinions ja que és ben hora de rompre el gel i deixar-nos de ridícules i caòtiques ideologies teoritzades a principi de segle, que seccionen el moviment patriota i difonen aquesta mala imatge dels seus membres.És el moment de deixar endarrere aquest estantís discurs progressista de ''la fe de la integració'' que ja ha quedat demostrada en altres països Europeus més experimentats en amb el tema com són : França, Anglaterra o Itàlia, a casa nostra a partir dels anys 60 amb els foresters i ara a principis d'aquest segle amb la immigració extracomunitaria que proposen més problemes de convivència i que per ara ja han acabat o estan en procés de acabar amb la identitat i el civisme de molts dels nostres pobles,ciutats i barriades.
Sesilles33



Aquests escrits no reflexionen sobre la opinió de la font ni la del bloc, son de caràcter individual i opinions pròpies amb identitat anònima.


Si vols expressar el que penses sobre el tema envia'ns la teva opinió al següent correu i ho penjarem aquí : mallorcamallorquina@gmail.com


(tots els missatges que no tenguin que veure amb aquest tema seran esborrats)




Yo tengo mi hermano en Mallorca,y solo lo he visitado una vez, los mallorquines son como los catalanes,si,igual de cerrados y hijos de puta,encima nos llaman forasteros,si no fuera por nosotros estarian comiendo mierda.No quereis ser españoles? está bien,los caralanes y mallorquines que vivan en Ceuta y en Melilla,y estos en las islas y Catalunya.
Sandro


De tot això hem de donar gràcies als espanyols del PP i del PSOE (també als mallorquins col·laboracionistes que els han ajudat. Això ens passa per ser una colònia dels sin complejos. Les lleis espanyoles són una merda. Ja només val la indepedència.


Patriota

Jo l'únic que ser és que vivia a un edifici tranquil; des de fa un mes que al primer pis viuen gitanos i s'ha acabat la tranquil·litat. Ara només hi ha brutícia a l'entrada, renou tot el puta dia, gent que entra i surt i, sospitam,que tràfic de drogues.
Joan


Aquí sorprén aquesta noticia? fa anys que es veia venir, ens varen col·locar (per part dels politics) a gent de son banya, després l'arribada de sudafricans i magrebins, han fet del meu barri i ja de molts de barris obrers de palma en auténtics guetos. No han volgut fer res per noltros, només estudis.Perqué vull una oficina de denuncia de la policia local, que funciona de 9 a 21hores? per a res. Aquesta mena de gent només respon amb un esta policial.
Xisco Sala
L'opinió de'n Pere, és el que se'n diu políticament incorrecte, però és el que pensa la majoria de gent. Potser un matrimoni de funcionaris que viuen a una zona residencial, els al·lots a una escola privada i amb piset a sa Colònia no n'està fins als collons. Però a la majoria ja li vessa. La negació de l'existència de qualsevol problema per part dels polítics (exceptuant l'extrema dreta) implica una irresponsabilitat de conseqüències imprevisibles. En sentirem a dir de grosses.
LLorenç

És ben hora de començar a deportar gent.
TirDeFona

Amem si amb un poc de sort se maten entre ells.
Jarc

TirDeFona aquí els únics que poden deportar són els espanyols, i abans deportaran un català que no un immigrant o un foraster amb poca voluntat d'integració. Aquests als colonialistes espanyols els hi van moooolt bé.Hi ha documents que recullen la voluntat dels franquistes de deportar els catalans i repoblar totalment el territori. Possiblement açò hauria passat si els nazis haguessin guanyat la guerra. Així com va anar la cosa només van poder planificar i promoure (sobre açò encara hi ha més proves) la colonització de territoris catalans de lo pitjor d'espanya. És clar que va venir gent de tot tipus (qui no coneix bona gent que va venir de les espanyes als 60?), però la intenció era tapar-nos de quinquis, i a molts de pobles i ciutats bé que ho van fer!
Francesc


Veig que he censurat el meu comentari. Res a dir perquè reconec que era barroer i primari que no expressa realment el que opin del tema.Jo mateix som fill de d'immigració, el meu padrí patern va passar una bona temporada a França i el ma mare és forastera. El problema és que aquest país nostre no té la capacita ni política (no tenim sobirania) ni territorial (els quilometres quadrats són els que són) d'acollir aquest allau d'immigrants. Pens que hauria d'haver un sostre poblacional. Quan jo era petit al 600 de mon pare viatjaven els meu pares, els meus padrins paterns, els dos cans, el meu germa i jo i, a vegades qualque amic. Ara abans de sortir del Pont d'Inca ja ens haurien posat una multa. Sí un local públic té un aforament màxim, perquè no l'ha de tenir una Illa. I això val tant pels immigrants pobres com pels turistes. Pens que l'Estat espanyol utilitza d'immigració com a eina d'extermini cultural dels mallorquins. Amb el marc legal i constitucional aquesta gent no està obligada a integra-se ni a aprendre la llengua catalana. La nostra llengua i cultura no pot assumir aquesta pressió demogràfica i està condemnada a la desaparició.El negar que la immigració és un problema és, com a mínim, irresponsable.
Pere


El problema a Son Gotleu, són i seran sempre els gitanos. Som de Son Gotleu de tota sa vida, sa meva família ja hi vivia abans qe s'hi fessin aquests blocs de pisos horrorosos. És vergonyós com s'han comportat sempre. I no me digueu racista. Els que acusau la gent de racista és que no conviviu amb gentussa. Cap ni un en conec de gitano bona persona. Cap ni un.
gotleuer

L'Ajuntament de Palma nega l'evidència. Afers Socials de l'Ajuntament diuen que la brega no fou multitudinària ni entre races, sinó entre persones individuals. Quina guarda d'irresponsables.
Xesc


NO VOLIEU SOCIETAT MULTICULTURAL?ENCARA HI HA QUÍ PENSA QUE L'IMIGRACIÓ NO ÉS UN PROBLEMA QUE JA FA ESTONA QUE ENS HA FUIT DE SES MANS?QUE LES BARRIADES QUE ABANS VIVIEN ELS FORESTERS (QUE TAMPOC EN LA GRAN MAJORIA NO S'HAN INTEGRAT) ARA SON UN ALTRA TIPUS DE GETTOS MARGINAL PERÒ AMB UN BOT CULTURAL DIFERENCIAL MÉS GRAN?CIUTAT ÉS UNA PART DE ARGENTINA,UNA PART DEL CONGO,UNA PART DE ANDALUSSIA ETC ETC, DE TOT,MANCO UNA PART DE MALLORCA.
Un Binissalamer

ITALIA - Un pais on la gent toca amb els peus a terra
Un Binissalamer


Enhorabona llepons col·laboracionistes dels sin complejos, ja heu aconseguit acabar amb l'illa de la calma. Vergonya vos hauria de fer votar al PP, PSOE i UPyD. Volíeu immigració? Aquí la teniu. Ara ja som portada als diaris espanyols, s'ha acabat la gallina dels ous d'or, heu destruït l'illa, l'heu omplert de delinqüents i no esteu fent res per evitar-ho. Per acabar una pregunta, senyor Socias, quants dels salvatges d'ahir es varen detindre? Quant dels salvatges d'ahir seran expulsats? INDEPENDÈNCIA!!!
Patriota


Aquí tenim sa multiculturalitat,es bon rollo,sa germanor,sa cultura de sa pau i sa no violència què conduèix precisament a lo contrari;a sa guerra.
Damià

Aquesta situació l'han provocat, en gran mesura, els grans partits estatalistes espanyolistes (PP-PSOE), amb les seves polítiques negligents. Primer foren els forasters, la gran majoria dels quals no ha fet el mínim esforç per integrar-se (tot el contrari, la majoria es manifesta antimallorquí i anticatalanista). Ara tota aquesta púrria de per devers Sudamèrica i l'Àfrica, molts dels quals vénen directament a delinquir i a viure de la droga i de la prostitució. I, finalment, tota la gitanalla, aquella gent impresentable i destructiva que mai no s'ha integrat enlloc.I ara, a damunt, diran que som un racista. Quins collons!
Robbie

Tota aquesta genteta que s'omple la boca de multiculturalitat, convivència de les cultures, etc., és perquè, llevat d'honroses excepcions, l'únic tracte que tenen amb la immigració és a través de la cuidadora sudamericana que vetla son pare i sa mare o la dona de fer net del seu xalet. És que, precisament, aquesta és la gent que no dóna problemes. Els conflictius són els qui ja vénen directament a Mallorca a viure de les subvencions, de la caritat, de l'assistència social, de les drogues i de la prostitució.
Pau

Lo peor de Mallorca són los mallorquines. Los forasteros y los inmigrantes hemos sido los que han levantado la isla. Los patrones mallorquines nos han utilizado durante años como mano de obra barata de usar y tirar para enriquecerse a nuestra cosa. Y ahora, cuando no nos necesitan, nos tiran como kleenex. Sí que nos integramos, pero para integrarse no necesitas aprender el catalán, en español nos entendemos todos, ¿o no? No aprendemos catalán no porque no nos guste (las lenguas no creo que sean cosas de gusto), si no porque no es necesario, no lo vemos como una herramienta útil. Podemos ir hablando castellano por todo y vosotros, los mallorquines, siempre nos respondéis en castellano. Me da rabia que nos acuséis a los peninsulares de la pérdida del catalán, cuando la culpa es en gran parte VUESTRA, que sentís autoodio por vuestra lengua y cultura. Si no la queréis vosotros, ¿cómo vamos a quererla nosotros? CATALÁN = LENGUA MUERTA
Alfredo

És molt fàcil predicar multiculturalisme quan es fa des del teu xalet de Son Xigala o la teva casa a foravila. I omplir-se la boca de "sou uns racistes!" Els problemes, per entendre'ls, s'han de viure de prop. Que lloguin una temporadeta un pis a Son Gotleu o a Pere Garau, i després que opinin. Fariseus, hipòcrites, pseudoprogres de merda!
Pere Garau

Alfredo, me parece una falta de respeto todo lo que has dicho. Nunca se muerde la mano del que te da de comer. Mis padres son andaluces y sino hubieran venido aquí seguro que llevarían una vida mucho peor. Creo que aquí la gente no piden que los gitanos, negros, chinos, rumanos, moros.. hablen catalán, lo que se pide es que respeten las leyes y el que venga que sea para trabajar honradamente y no dar problemas de convivencia.Yo soy mallorquín no suelo hablar en catalán pero la lengua propia se ha de defender porque es un simbolo de cultura e identidad, ninguna lengua es más importante que otra.
penchos,




Font: http://dbalears.cat/actualitat/Balears/batalla-campal-a-son-gotleu.html


4 comentaris:

carmen ha dit...

jo penso que qui ha de partir del'illa son els mariques com vosaltres... ja que no sereu mai capaços d'engendrar... sabeu que els unics gens que no predominen son els vostres??? sabeu que l'unica raça inferior a la resta?? la vostra...

podeu fer patadetes pero per molt que faseu blocs de merda... nomes opinaran mariques eunucos com vosaltres... Y us ho diu una forastera mallorquina...

tu jimmy, et pots queixar tot el que vulguis pero la unica manera que tens d'evitar aixo es seguint fent fills no desitjats com els que vas deixant pel mon

proucomunisme ha dit...

NI ESPANYOLA NI MUSULMANA, MALLORCA CATALANA!

mallorcamallorquina@gmail.com ha dit...

Carmeta,reina,deixare aquest missatge dos dies per si el llegeixes,això no és un bloc perquè la venguis a torrar.

Gens?engendrar?raça? no sé que fas xerrant de gens,engendrar i races,aquí ningú està xerrant de res d'això.O bé,corretgim si m'equivoc.

''Els blocs de merda només opinen mariques eunucos''(se t'han acabat els insults i ara te les inventes o que?),veig que tu t'has fet un bloc i has opinat només per dir-me això,també se t'ha d'incluir a aquest insult nou?.

I sobre lo darrer,supos que millor haver fet lo que tu vares fer (i per sort jo no vaig fer) abortar i fer com si no hagues passat res,millor anar deixant fills per el mon i no ''fetos'' dic jo,no?això supòs que ho sabràs més tu que jo.

Carme,deixa ja de fer-te fotologs i blocs per donartales de lo que un dia et varen posar es ''mal nom'',au venga xunga,vagi bé!

Te diria que venguessis a ca meva i deixessis de amargar-te darrera un ordenador,però de fa temps ja saps on és ca meva i segona ja no tenc res que xerrar amb tu i molt manco vull que me la venguis a torrar,vares ficar molt sa pota.Però bé,ara ja tens amigues,esper que no te venguin com totes ses que has tengut,per sort no totes ses amistats son com tu i no et venen a la primera de canvi.

Així i tot,que te vagi tot molt bé.


Carme,no jugaré més a xerrar per aquí,no tenc res que xerrar amb tu perquè tu no ets ningu a sa meva vida.

Chelsea_FCB ha dit...

em podries aclarir això de les "raçes inferiors"? et refereixes a la manera de pensar (referin-te a aquet col·lectiu com a raça) o al fet de ser blancs? perqué en l'últim cas seria bastant trist. encara (tu mateixa també)tindrem que demanar disculpes per neixer blancs...

TRADUCTOR / TRANSLATOR / ÜBERSETZER


La repoblació de les platges és una barrera contra les invasions