dijous, 17 de febrer del 2011

El PP mata TV3 davant la indiferència de la pròpia cadena i la passivitat dels polítics catalans


De veres encara hi ha qui creu que tots els coverbos del PP,UPyD,Circulo Balear,ASI,Ciutadans...amb lo referent d'aquest debat tan estúpid de separar la llengua comú de les Illes balears,València,Catalunya Nord,Franja,Principat i l'Alguer venen per un tema de llibertat d'elecció?

Llibertat d'elecció a la vegada a un ''païs'' on s'ens dona bataLla cada dia en depèn de quins moments o situacions que tots sumem un,i en depèn de quins alres ens volen rebaixar en el millor dels casos a segon pla,i en el pitjor aniquilar-nos,això és el que sembla haver passat a València,un racó del nostre preciós poble,on una colla de polítics decidiren un dia deixar la seva feina de lladres/corruptes per convertir-se en filòlegs creant una nova llengua,embullant als Valencians.Es veu que no s'ha pogut del tot i han decidit tallar per lo sa,però ja se sap allò de...

Sembla que aquí hi ha gent que no deixa parlar,escriure o expressar-se en català,
sembla que és la mateixa gent que no deixa que es parli,s'escrigui o s'expressi.

Terra i identitat


Acció Cultural del País Valencià (ACPV) ha decidit avui aturar les emissions de TV3 aquest dijous davant l’entrada en vigor la modificació de la llei valenciana de l’audiovisual que imposa sancions de 60.000 euros cada 15 dies si continua emetent. L’ACPV ha explicat que no pot continuar emetent perquè no podrien fer front a les elevades sancions i posarien en joc la supervivència d’ACPV. D’aquesta manera el PP aconsegueix finalment el seu objectiu d’aturar les emissions de la cadena pública de la CAC després de 26 anys d’emissions al País Valencià. Els responsables de TVC i els polítics catalans han restat indiferents i passius davant l’assoliment de l’objectiu etnocida del Partido Popular.

www.somnoticia.cat

TRADUCTOR / TRANSLATOR / ÜBERSETZER


La repoblació de les platges és una barrera contra les invasions